Házhozszállítás

Házhozszállítás

Mapei Mapesil AC Nr. 310 ml

Mapei Mapesil AC Nr.  310 ml
Mapei Mapesil AC Nr.  310 ml
Mapei Mapesil AC Nr.  310 ml
Mapei Mapesil AC Nr.  310 ml
-32%
Mapei Mapesil AC Nr. 310 ml

100 Fehér

Nagymértékű rugalmasság
Jól tapad üvegre, kerámiára és eloxált alumíniumra
Vízzáró és páraáteresztő
Penészálló
Vegyszerálló
-40 °C-ig rugalmas és +180 °C-os hőmérsékletet is elvisel

Bővebben
Részletek
MAPEI MAPESIL AC - szilikon fugázó (, 310ml)

A Mapesil AC üveg-, kerámia- és eloxált alumíniumszerkezetek hézagainak kitöltésére alkalmas, ecetsavas szilikon hézagkitöltő anyag. Primer FD tapadóhíd felhordása után használható betonra, fára, fémre, festett felületekre, műanyagra és gumira is. A névleges hézagmérettől ± 25%-nál kisebb elmozdulású hézagok kitöltéséhez használható. Tökéletesen rugalmas hézagkitöltést tesz lehetővé különböző elemek között az építőiparban, gépiparban, hajóépítésnél, autóiparban stb.

Alkalmazható kerámia és beton fal- és padlóburkolatok hézagainak kitöltéséhez erős koptatóhatásnak nem kitett felületeken; mosogatótálcák, szaniterek és a kerámiaburkolatok közötti hézagok kitöltéséhez konyhákban és fürdőszobákban a fugákhoz igazodó színekkel; mozgási hézagok kitöltéséhez úszómedencékben; művészi színes üvegablakok és üveglapok kompozíciós összeállításához; ajtó- és ablakkeretek üvegezéseinek tömítéséhez; légkondicionálás vezetékei, vízcsövek stb. hézagainak kitöltéséhez; búvónyílások, ablakok, üvegezett keretek stb. hézagainak kitöltéséhez; tartályok, bekötőcsövek és bojlerek hézagainak kitöltéséhez; eltérő dilatációs együtthatójú anyagok hézagainak kitöltéséhez. Általános felhasználású ragasztó- és hézagkitöltő anyag.

Állékony (tixotróp), könnyen felhordható vízszintes és függőleges felületekre. A levegő nedvességtartalmának hatására köt meg normál hőmérsékleten. A hézagkitöltés sok éven keresztül, szélsőséges időjárásnak, ipari mértékű szennyezésnek, hirtelen hőmérséklet-változásoknak kitéve vagy vízbe merítve is változatlan marad.


Bruttó (Csomagolt) Súly (Kg) 0,38
Szélesség (Cm) 5,00
Hossz (Cm) 5
Magasság (Cm) 23,00
Súly (Kg) 0,38
Bedolgozási Hőmérséklet (°C) 5-50
Flexibilis igen
Fagyálló igen
Max. Fugaszélesség (Mm) 5-40
Térfogat (Ml) 310
Kötési Idő (Nap/Mm) 4
Hőállóság (°C) -40 - +180
Bőrösödési Idő (Perc) 10
Adatok
Cikkszám
413393
Tömeg
500 g/db