Házhozszállítás

Házhozszállítás

Mapei Mapesil AC Nr. 103 Holdfehér 310 ml

Mapei Mapesil AC Nr. 103 Holdfehér 310 ml
-32%
Mapei Mapesil AC Nr. 103 Holdfehér 310 ml
Nagymértékű rugalmasság
Jól tapad üvegre, kerámiára és eloxált alumíniumra
Vízzáró és páraáteresztő
Penészálló
Vegyszerálló
-40 °C-ig rugalmas és +180 °C-os hőmérsékletet is elvisel
Bővebben
Részletek
MAPEI MAPESIL AC - szilikon fugázó (, 310ml)

A Mapesil AC üveg-, kerámia- és eloxált alumíniumszerkezetek hézagainak kitöltésére alkalmas, ecetsavas szilikon hézagkitöltő anyag. Primer FD tapadóhíd felhordása után használható betonra, fára, fémre, festett felületekre, műanyagra és gumira is. A névleges hézagmérettől ± 25%-nál kisebb elmozdulású hézagok kitöltéséhez használható. Tökéletesen rugalmas hézagkitöltést tesz lehetővé különböző elemek között az építőiparban, gépiparban, hajóépítésnél, autóiparban stb.

Alkalmazható kerámia és beton fal- és padlóburkolatok hézagainak kitöltéséhez erős koptatóhatásnak nem kitett felületeken; mosogatótálcák, szaniterek és a kerámiaburkolatok közötti hézagok kitöltéséhez konyhákban és fürdőszobákban a fugákhoz igazodó színekkel; mozgási hézagok kitöltéséhez úszómedencékben; művészi színes üvegablakok és üveglapok kompozíciós összeállításához; ajtó- és ablakkeretek üvegezéseinek tömítéséhez; légkondicionálás vezetékei, vízcsövek stb. hézagainak kitöltéséhez; búvónyílások, ablakok, üvegezett keretek stb. hézagainak kitöltéséhez; tartályok, bekötőcsövek és bojlerek hézagainak kitöltéséhez; eltérő dilatációs együtthatójú anyagok hézagainak kitöltéséhez. Általános felhasználású ragasztó- és hézagkitöltő anyag.

Állékony (tixotróp), könnyen felhordható vízszintes és függőleges felületekre. A levegő nedvességtartalmának hatására köt meg normál hőmérsékleten. A hézagkitöltés sok éven keresztül, szélsőséges időjárásnak, ipari mértékű szennyezésnek, hirtelen hőmérséklet-változásoknak kitéve vagy vízbe merítve is változatlan marad.


Bruttó (Csomagolt) Súly (Kg) 0,38
Szélesség (Cm) 5,00
Hossz (Cm) 5
Magasság (Cm) 23,00
Súly (Kg) 0,38
Bedolgozási Hőmérséklet (°C) 5-50
Flexibilis igen
Fagyálló igen
Max. Fugaszélesség (Mm) 5-40
Térfogat (Ml) 310
Kötési Idő (Nap/Mm) 4
Hőállóság (°C) -40 - +180
Bőrösödési Idő (Perc) 10
Adatok
Cikkszám
467633
Tömeg
500 g/db