Házhozszállítás

Házhozszállítás

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 300g

United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 300g
-5%
United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó 300g
United
Bővebben
MÁRKA :
UNITED
További adatok
1 600 Ft 
1 520 Ft
Részletek
Leírás:
United Sealants US-D3 Vízálló faragasztó expressz faipari ragasztó, épületszerkezetekhez, nyílászárókhoz, bútoripari felhasználásra

Tulajdonságok:
Táblásítás, tömbösítés, hajlított szerkezetek, lépcsők, korpuszok, épületidomok, nyílászárók ragasztása. Alkalmas a bútoriparban csapos és szerkezeti kötések kialakítására, fa és nedvszívó fahelyettesítő anyagok (furnér, farost, stb.) ragasztására. Felhasználható javítási munkákhoz, barkácsoláshoz.

csiszolható a ragasztó elszíneződése nélkül
nagy ragasztóerő (egzotikus fához is)
gyors és biztos kötés
D3 vízállóság
Alkalmazás:
A munka megkezdése előtt próbaragasztást kell végezni. A fehér, száradás után átlátszó ragasztóanyaggal célszerű 20°C feletti hőmérsékleten dolgozni, mivel a hőmérséklet jelentősen befolyásolja a ragasztás erősségét. A munka megkezdése előtt próbaragasztást kell végezni. Használat után az eszközöket vízzel kell elmosni, mert száradás után vízzel már nem oldható. A ragasztóanyag ecsettel, spatulával, fogazott lemezzel hordható fel. Különféle anyagok ragasztásához ajánlott mennyiség a felület-minőségtől függően 100 – 200 g/m2. A ragasztási szilárdság fokozatosan alakul ki és a munkadarab 24óra múlva további megmunkálásra alkalmassá válik. Használat után az ecseteket, segédeszközöket vízzel azonnal le kell mosni.

Alkalmazási hőmérséklet: Lásd fent...
Felület típusok: Lásd fent...
Kiadósság: 100-200g / m2
Kiszerelés : 300g
Adatok
Cikkszám
326074
Tömeg
500 g/db