Házhozszállítás

Házhozszállítás

United Sealants általános mélyalapozó (1:5 arány) 5l

United Sealants általános mélyalapozó (1:5 arány) 5l
-5%
United Sealants általános mélyalapozó (1:5 arány) 5l
United
Bővebben
MÁRKA :
UNITED
További adatok
4 800 Ft 
4 560 Ft
Részletek
Leírás:
Gipsztartalmú alapfelületek, gyári, kész vakolattípusok, szálas cementlapok, mészkő és klinkertégla kül-, és beltéri alapozására és impregnálására javasolt. Rendszerben használható WI-1 és WI-2 – es termékünkkel! Alkalmazható továbbá a krétásodó, fellazult falfelületek felső felületi lekötésére, az enyves festékektől megtisztított felületekre és a régi mész-, és ásványi festékek maradékainak szilárdítására, az alapfelület egyenetlen nedvszívásának kiegyenlítésére. Papír- és kasírozott szigetelő tapéták védőbevonataként is alkalmazható.

Tulajdonságok:
Az alapfelületnek tisztának, száraznak és hordozóképesnek kell lennie. A régi, lazán tapadó bevonatokat – enyves festéket, tapétát – távolítsuk el. A repedéseket, mélyedéseket glettanyaggal gletteljük át.

Alkalmazás:
Az alapfelületre hígítás nélkül ecsettel, kefével, hengerrel, vagy airless szórással azt bőven átitatva hordjuk fel 1-2 rétegben. Az erősen szívó alapon vízzel 1:5 arányban higítható. Száradási idő: hőmérséklet függvényében 2-3 óra alatt átszárad (+23°C 60% relatív páratartalom mellett)

Alkalmazási hőmérséklet: +5 és +35°C között.
Kiadósság: 80m2/liter - 0,01-0,05l/m2 (függ a felület nedvszívó képességétől)
Kiszerelés : Elérhető 1 és 5 literes kiszerelésben
Csomagolás: 5 literes műanyag kanna
Adatok
Cikkszám
265891
Tömeg
500 g/db