Házhozszállítás

Házhozszállítás

United Sprays Klímatisztító hab spray 500ml

United Sprays Klímatisztító hab spray 500ml

United Sprays Klímatisztító hab spray 500ml

United
Bővebben
MÁRKA :
UNITED
További adatok
2 470 Ft
Részletek
Leírás:
A United Sprays Klímatisztító hab spray, egy egyszerű felhasználást biztosító, mégis különlegesen jó hatásfokú speciális termék, optimálisan tisztítja a klímaberendezést a hab, hűtőcsövekre történő szórása, és elpárologtatása által. Hatóanyagai, új gombák vagy baktériumok képződését lelassítják, vagy megakadályozzák. Univerzálisan felhasználható különböző járműveken, ipari üzemekben, műhelyekben, háztartásokban, és egyéb felhasználóknál lévő klímaberendezések tisztítására is.

Tulajdonságok:
A United Sprays Klímatisztító hab spray könnyen, és maradék nélkül eltünteti a penész-gombákat, csírákat, különféle baktériumokat, és tartósan friss kellemes illatot hagy maga után, gondoskodik a jó levegőről.
A műanyag tartozékokat, alkatrészeket nem támadja meg. Használható különböző állat (kutyák, macskák) után keletkező illat, valamint izzadtság, füst, penész, és romlott szag eltüntetésére is, de legcélszerűbb klímaberendezések tisztítására használni.

Alkalmazás:
A por vagy pollenszűrőt, esetleg más szűrőberendezéseket el kell távolítani, utána az elpárologtatóban szabadon hozzáférhető csatornába kell a habot fecskendezni és kb. 15 percig hatni, kell hagyni.
A doboz tartalma min. egy rendszer tisztítására elegendő. Szórás közben a dobozt tartsuk egyenesen. Szórás közben a klímaberendezést kapcsoljuk ki! Üzem-meleg motornál az ajtókat ki kell nyitni, az autót üresjáratban járni kell hagyni, amíg az aktív hab elpárolgott. Ajánlott a fűtésszabályzó gombot többször zárástól nyitásig mozgatni annak biztosítására, hogy a csatornák kiszáradjanak. A gépjárművet (helyiséget) mindig addig kell szellőztetni, amíg a klímatisztító hab teljesen el nem párolgott. Speciális felhasználási területe: különösen hosszabb állási idő (tél) után ajánlott. Nagyon jó baktériumölő hatása által a klímatisztító hab, nemcsak a kellemetlen illatokat szünteti meg, hanem tartósan megakadályozza a gombák és baktériumok újraképződését!

Kiszerelés : 500ml flakon
Adatok
Cikkszám
341300
Tömeg
500 g/db