Házhozszállítás

Házhozszállítás

United Sprays Réz paszta spray 400ml

United Sprays Réz paszta spray 400ml
-5%
United Sprays Réz paszta spray 400ml
United
Bővebben
MÁRKA :
UNITED
További adatok
3 000 Ft 
2 850 Ft
Részletek
Leírás:
A United Sprays Réz paszta spray hőálló, jól tapadó kenőanyag, mely az ipar különböző területein felhasználható. Értékes összetevői között megtalálhatóak rézpor, szilárd kenőanyagok, adalékok, mely hozzájárulnak a jó tapadóképesség eléréséhez. Összetétele biztosítja a hosszútávú ellenállást külső behatásokkal szemben. Magas hőmérséklet-stabilitás jellemzi, amely elengedhetetlenül szükséges bizonyos alkalmazási területeken. A réz paszta spray használata rendkívül gazdaságos a hatóanyagok magas aránya miatt.

Tulajdonságok:
Jó tapadás és tartós kenőhatás
Magas oxidációs stabilitás
Ólom mentes
Ellenáll a sós víznek
Magas hőmérsékleti ellenállás
Megakadályozza a korróziót
A hatóanyagok magas aránya
Megszünteti a nyikorgó és recsegő zajokat
Alkalmazás:
Mindenhová, ahol megkövetelt a rendkívül hőálló és tartós korróziógátló bevonat: pl. karimák, kipufogórendszerek, szerelvények, sütők, fékrendszerek, gőzcsövek, csavarok stb. Ezenkívül olyan alkalmazási területeken, ahol a védendő felület sósvíznek, vagy más agresszív közegnek (pl. sav), stressznek van kitéve. A réz paszta spray megakadályozza a tapadást, a rozsdásodást, az elakadást. A csatlakozások könnyen szétszerelhetők lesznek, megakadályozza „összeragadásukat”, kapcsolódásukat.

A felületnek száraznak és tisztának kell lennie, a régi kenőanyag maradványokat el kell távolítani. Erősen rázza meg a flakont (legalább 2 percig, amíg keverőgolyó ütközését nem hallja…). Permetezzen a kezelendő részre kb. 20 - 30 cm távolságból.

Hőellenállás: -100°C-tól +1200°C-ig
Kiszerelés : 400ml flakon
Adatok
Cikkszám
438992
Tömeg
500 g/db